Upcoming Classes

Japanese Intensive Level 1

20 July 2018 (Friday) - 02 August 2018 (Thursday)

Time:
11:00 am - 01:00 pm
02:00 pm - 03:00 pm

Lunch break: 01:00 pm - 02:00pm

Duration:
10 days (3 hours * 10 days = 30 hours)

Fees: RM540

Last Day of registration:
11 July 2018 (Wednesday)

Japanese Group Level 1

21 July 2018 - 06 October 2018

Every Saturday:
01:00pm - 03:00pm
Duration:
12 weeks (2 hours *12 lessons = 24 hours)

Fees: RM470
*(includes class fee,  registration & textbook)

Last Day of registration:
14 July 2018 (Saturday)

For more information please visit the link below
https://atozlanguage.com/sri-petaling/

Japanese Group Level 1

Starting date:
25 July 2018

Wednesday:
07:30pm - 09:30pm
Duration:
10weeks (2hrs*10=20hrs)

Total Fees: RM450

Fees Breakdown

Fees: RM400
Textbook: RM20
Registration: RM30

Japanese Group Level 3

Starting date:
04 August 2018

Saturday:
01:30pm - 03:30pm
Duration:
10weeks (2hrs*10=20hrs)

Fees: RM400
Textbook: RM20
Registration: RM30

Japanese Group Level 6

Starting date:
04 September 2018

Tuesday:
07:30pm - 09:30pm
Duration:
12weeks (2hrs*12=24hrs)

Fees: RM480
Textbook: RM20
Registration: RM30

Japanese Group Level 8

Starting date:
28 August 2018

Tuesday:
07:30pm - 09:30pm
Duration:
12weeks (2hrs*12=24hrs)

Fees: RM480
Textbook: RM20
Registration: RM30

Japanese Group Level 2

02 August 2018 - 25 October 2018

Every Thursday:
08:00pm - 10:00pm
Duration:
13 weeks (2 hours *13 lessons = 26 hours)

Lesson Fee: RM450
Registration Fee: RM30*(new student)

Last Day of registration:
27 July 2018

Japanese Group Level 3

06 August 2018 - 05 November 2018

Every Monday:
08:00pm - 10:00pm
Duration:
13 weeks (2 hours *13 lessons = 26 hours)

Holiday:
10 September 2018

Lesson Fee: RM450
Registration Fee: RM30*(new student)

Last Day of registration:
30 July 2018

 
*Please contact Ms. Akiko Kitadokoro for more information.

Ongoing Classes

Japanese Intensive Class A

(Weekdays: Monday - Friday)

Time:
i) 11:00am - 01:00pm
ii) 02:00am - 03:00pm

Lunch break:
01:00pm - 02:00pm

Intensive course schedule

Holiday:
09 May 2018 (2018 Election day)

*3 hours lesson from 09 May will replace on:
i) 04 May (Friday),
ii) 07 May (Monday) &
iii) 08 May (Tuesday).
*(1 hour each day)

Time:
11:00am - 01:00pm
02:00pm - 04:00pm

Japanese Group Level 2

(Tuesday)

Duration:
22 May 2018 - 21 August 2018

Time:
07:30pm - 09:30pm

Holiday:
i) 29 May 2018
ii) 19 June 2018

 

Japanese Group Level 3

(Saturday)

End date:
28 July 2018

Time:
04:00pm - 06:00pm

Japanese Group Level 4

(Monday)

Duration:
04 June 2018 - 27 August 2018

Time:
07:30pm - 09:30pm

Holiday:
i) 18 June 2018

Japanese Group Level 5

(Monday)

Duration:
11 June 2018 - 03 September 2018

Time:
07:30pm - 09:30pm

Holiday:
i) 18 June 2018

Japanese Group Level 5

(Saturday)

Duration:
09 June 2018 - 01 September 2018

Time:
10:00am - 12:00pm

 

Japanese Group Level 10

(Saturday)

Duration:
12 May 2018 - 11 August 2018

Time:
04:00pm - 06:00pm

 

Japanese Group Level 11

(Saturday)

Duration:
05 May 2018 - 04 August 2018

Time:
10:00am - 12:00pm

Japanese Group Level 14

(Saturday)

End date:
21 July 2018

Time:
10:00am - 12:00pm

Japanese Group Level 15

(Monday)

Duration:
02 July 2018 - 01 October 2018

Time:
11:00am - 01:00pm


 

 

Japanese Group Class

No Information.


 

Japanese Group Level 2

(Saturday)

Start date:
19 May 2018

Time:
01:30pm - 03:30pm

Duration:
10 weeks (2hrs*10=20hrs)

Japanese Group Level 2

(Monday)

Start date:
09 July 2018

Time:
07:30pm - 09:30pm

Duration:
10 weeks (2hrs*10=20hrs)

Japanese Group Level 1

(Monday)

Start date:
27 June 2018

Time:
07:30pm - 09:30pm

Duration:
10 weeks (2hrs*10=20hrs)

Japanese Group Level 5

(Tuesday)

Start date:
22 May 2018

Time:
07:30pm - 09:30pm

Duration:
12 weeks (2hrs*12=24hrs)

 

Japanese Group Level 7

(Tuesday)

Start date:
08 May 2018

Time:
07:30pm - 09:30pm

Duration:
12 weeks (2hrs*12=24hrs)

Japanese Group Level 14

(Thursday)

Start date:
31 May 2018

Time:
07:30pm - 09:30pm

Duration:
12 weeks (2hrs*12=24hrs)


 

 

Japanese Group Level 1

(Thursday)

Duration:
19 Apr 2018 - 12 July 2018

Time:
08:00pm-10:00pm

Holiday:
14 June

 

Japanese Group Level 2

(Monday)

End date:
16 July 2018

Time:
08:00pm - 10:00pm

Holiday:
18 June

 

Japanese Group Level 3

(Thursday)

End date:
12 July 2018

Time:
08:00pm - 10:00pm

Holiday:
14 June

 

Japanese Group Level 4

(Tuesday)

End date:
31 July 2018

Time:
08:00pm - 10:00pm

Holiday:
i) 1 May
ii) 29 May
iii) 19 June

Japanese Group Level 8

(Tuesday)

Duration:
05 June 2018 - 18 September 2018

Time:
08:00pm - 10:00pm

Japanese Group Level 9

(Wednesday)

Duration:
16 May 2018 - 15 August 2018

Time:
08:00pm - 10:00pm

*Holiday:
a) 20 June


 

 

Japanese Group Class

*Please contact Ms. Akiko Kitadokoro for more information.

Japanese Intensive Schedule

2018
May to August
Start DateEnd DateClass AClass BClass C
MAY
02
MAY
15
Level 01Level 06Level 11
MAY
16
MAY
30
Level 02Level 07Level 12
MAY
31
JUNE
13
Level 03Level 08Level 13
JUNE
22
JULY
05
Level 04Level 09Level 14
JULY
06
JULY
19
Level 05Level 10Level 15
JULY
20
AUG
02
Level 06Level 11Level 01
AUG
03
AUG
16
Level 07Level 12Level 02
AUG
17
SEPT
03
Level 08Level 13Level 03
2018
September to December
Start DateEnd DateClass AClass BClass C
SEPT
04
SEPT
20
Level 09Level 14Level 04
SEPT
21
OCT
04
Level 10Level 15Level 05
OCT
05
OCT
18
Level 11Level 01Level 06
OCT
19
NOV
01
Level 12Level 02Level 07
NOV
02
NOV
16
Level 13Level 03Level 08
NOV
19
DEC
03
Level 14Level 04Level 09
DEC
04
DEC
18
Level 15Level 05Level 10
DEC
19
TBCLevel 01Level 06Level 11

📞 Phone:

03-7728-4662

✉ Email:

admin@atozlanguage.com

👤 Person in charge:

Mr. Horiike Keiichi

📞 Phone:

011-1630-0986

✉ Email:

horiike@atozlanguage.com

📞 Phone:

07-3861-784

✉ Email:

ooyama@atozlanguage.com

👤 Person in charge:

Ms. Sumiko Hattori

📞 Phone:

017-383-6740

✉ Email:

adminpenang@atozlanguage.com

👤 Person in charge:

Ms. Akiko Kitadokoro

📞 Phone:

012-866-1841

✉ Email:

kitadokoro@atozlanguage.com